Phi Phi Island View Point

Vi lämnade som sagt Patong tidigare än planerat, vaknade en morgon och bokade båt och transfer till en av de närmsta öarna, Phiphi island. Någon timme senare var vi på väg och efter en båtresa på cirka tre timmar hade vi hamnat i paradiset.
Detta var vad vi hade väntat oss. Detta ville vi ha. Hela ön var perfekt. Vi skulle spendera 4 dagar på ön, sedan fortsätta vår resa var planen.... En vecka senare tvingar vi oss iväg till båten och åker vidare, för att enbart ta första bästa båt tillbaka morgonen efter tillbaka för ännu en vecka på ön haha. Kan ju även nämna att vi spenderade drygt en vecka till här andra besöket i Thailand.
Denna ön är liten, inte ens vägar eller bilar, men så oehört fin. Älskar den trånga, kaosartade lilla labyrinten som utgör centrum. Stränderna. Koralreven.
 
Kolla in dessa bilderna från en av viewpointerna där finns. Ett helvete att ta sig dit, branta trappor som aldrig tar slut, branta backar och galna vilda apor på det som attackerar och snor allt du har i händerna. Om man dock lyckas ta sig dit innan solnedgången, eller utan att få värmeslag eller uttorkning på vägen så är det värt det kan jag lova. ;)
 
 
 
 
Backpackertiden - Asien | |
Upp