Käkar lite nudlar

Åhh det är fredag och jag är ledig idag. Solen skiner och jag tror det kan vara värmerekord idag, eller åtminstone nära. Det är så jäkla varmt, dock blåser det en del. Vädret kunde alltså inte vara mycket bättre. :)
 
Ikväll har vi inga speciella planer än, men det har vi aldrig. Dagarna blir helt enkelt som dom blir, och vi blir sällan besvikna. Shoolies är fortfarande i full gång, nu med endast 18-åringar. Det är kul med så mycket folk på stan, dock tråkigt att det blir så smockat inne på klubbarna och köerna är dubbelt så långa som vanligt.
Men vi klarar oss. Folk och vakter börjar känna igen oss så vi klarar oss ganska bra ändå. ;)
 
Haha Club Liv är nya favvostället. Vår säkerhetsvakt i vår byggnad tyckte vi var för högljudda i vår lägenhet så vi fick alla VIP kort till liv för att kunna festa där i stället. Gratis inträde fram till elva är aldrig fel till bästa klubben i stan. ;)
Jag och Fanny var där för någon natt sen när vi träffar någon utanför som försöker få in oss på Vanity, klubben som ligger precis vägg i vägg. Vi tvärvägrade eftersom Liv är bättre och morgonen efter får vi höra att ingen mindre än Justin Bieber var inne och festade på Vanity hela natten... Haha men vi hade i alla fall en bra kväll på Liv vi också. ;)
Peninsula, där vi bor.
 Haha vi gick till vår bottleshop för att köpa några cider jag och Fanny i förra veckan och vakten där inne lyckas sälja oss sex flaskor vin istället. Dock väldigt gott vin och för endast 5 dollar flaskan så vi gick därifrån nöjda ändå, :)
Det bästa av allt är att precis alla är så trevliga här. Han erbjöd oss att smaka innan vi köpte, och som om det inte räckte erbjöd han oss ett glas till när vi väl bestämt oss för att köpa vinet haha. Det är sånt som inte händer hemma, men som man börjar vänja sig vid här. :)
 
 
 
 
Australia 2013/2014 | | Kommentera |
Upp